Welkom bij BIC’S QUILT BUSINESS  een webshop met kwalitatief goede stoffen voor Uw favoriete hobby.


 

BIC’S QUILT BUSINESS is een webwinkel die het simpel wil houden, dus geen moeilijke  besteloptie’s zodat het duidelijk blijft wat u bestelt, geen verschillende maten en eenvoudige, lage prijzen.

                Gewoon  “ what you see is what you get ” 

Op onze homepage, kunt u alle stoffen vinden die wij op voorraad hebben. De collectie zal regelmatig wisselen, dus als u op zoek bent naar dat ene motiefje in die mooie kleur, kom dan vrijblijvend eens kijken in onze nieuwe webwinkel. De rollen zijn opgeslagen in een schone, frisse en rookvrije ruimte zodat u geen last zult hebben van vervelende en nare geurtjes. Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld zodat u alleen nog maar meer plezier aan uw favoriete hobby beleeft.

Al onze stoffen zijn ±1.10m breed, en omdat wij de prijzen voor u laag willen houden hanteren wij een minimale afname van 50 cm. Het is alleen mogelijk in lengtes van 50 cm te bestellen.

Uw bestelling wordt speciaal voor u op maat gesneden, u krijgt uw stof aan 1 stuk. Wilt u , als  u bijvoorbeeld 1.50m nodig heeft, liever 3 stukken van 50 cm. van de rolbreedte ? Natuurlijk is dat geen probleem. Geef het even aan ons door en wij zullen zorgen dat het perfect op maat naar u toe komt. Uiteraard zonder bijkomende kosten !!

Bestel echter wel meteen voldoende, want voor al onze stoffen geldt OP = OP en er kan helaas niet bijbesteld worden.

Wij wensen u veel winkelplezier !

 

Met vriendelijke groet,

Bic's Quilt Business
Adres: Calfven 82, 4641RC Ossendrecht
KvK: 53996275
BTW: NL155377425B01